Nyt on kohta viikko lohoilty Hua Hinissa, golfaajien suosiossa olevassa merenrantakaupungissa. Jarkot ovat kayneet vahan maiskimassa palloa ja ma oon kayttanyt ajan tehokkaasti aurinkoa palvoen. Mun Jarkko sai vatsapopon heti, kun saavuttiin tanne ja piti kayda mun synttaripaivana nayttamassa sita laakarille. Laakkeet tehosivat, mut vahan harmitti, kun ei paassyt pelaamaan. Huomenna ne menee taas heti aamusta, tanaan jai valiin, kun eilen tuli juhlittua ja laulettua karaokea aika rankasti. Tanne tehdaan selkeesti charter-matkoja Suomesta, kun kadulta saa ostettua Ilta-Sanomat, mika oli aluksi aika suuri jarkytys, mutta siita toivuttuani on uutisia ollut ihan kiva lueskella. Taalla asustavien farangien eli ulkomaalaisten ja matkailijoiden keski-ika on siina 40-50 korvilla, mut ei se haittaa, on meilla ollut tosi kivaa. Ja oon aika ahkerasti tehnyt ostoksia, ostin kolmet nahkasaappaat, a hurjat 8 euroa, Dieselin farkut 12 erkkia ja Quiksilverin biksut 4 euroa. Kallista.. Pistan suurimman osan tavaroista Jarkon matkassa Suomeen, niin ei oo liikaa kannettavaa. 

Tiistaina lahdetaan Jarkon kans Bangkokiin, josta Jarkko palaa Suomeen Kantonin kautta, jossa se shoppailee muutaman paivan. Ja isan ja aidin kauhuksi, ostin lennot... Filippiineille samaksi paivaksi!!!! Mahtavaa, siella on ihan mielettomia sukelluspaikkoja! Ja menen turvallisille alueille, skippaan Manilan kokonaan ja jatkan suoraan Manilan kentalta lentaen Cebuun tai Palawanin saarelle. En aio tehda samaa, kun se Franti ja kaveri sillon, kun Abu-Sayyaf kidnappasi ne Jololta. Pysyn kaukana etelasta. Muha ja Sari oli just vuodan vaihteen siella Palawanilla, odotan niilta vastausta, etta minkalaista oli, niin tietaa vahan minne kannattaisi suunnata. Tuun takaisin Bangkokiin 29.1 ja jatkan samantien kotiin!! Oon just vaihtamassa lipun paivamaaraa, Kilroylta tuli tieto, etta kaikille paiville on tilaa 30-5.2, eli tuun varmaan sillon heti 30.paiva. Tosi outoa taas jatkaa reissua ilman Jarkkoa, mut muutama viikko ja ma tuun jo takaisin. Toivotaan, etta siella olisi lunta, nakitan Jarkon ostamaan mulle talvitakin Kiinasta.

Niin, se Dive Masterin tittelin hankkiminen jai, ihan hyva juttu. Siihen ois mennyt vahintaan 2kk enka ainakaan toistaiseksi nae itseani niissa hommissa. Taidan pysya ihan vaan Fundiverina, tutkia kaloja ja koralleja ihan vaan omaksi huvikseni ja kayttaa loppuajan Filippiinien yli 7000 saarta tutkiskellen (josta naen ehka 4?).