Eilen oli thaimaalaisten veden juhla, jossa sadekauden jalkeen (joka Ko Taolla on itseasiassa alkamassa) lepytetaan veden jumalaa, jotta tulvat loppuisivat  ja toivotaan onnea seuraavalle vuodelle. Eli 12 yolla rannasta tyonnettiin mereen semmosia kukka-asetelmia, jossa oli suitsukkeita, oma hius, pala kyntta ja jotain itselle kuuluvaa.

Oikein kiva seremonia, joka kuulemma Pohjois-Thaimaassa viela nayttavampi tapahtuma. Paikalliset oli ihan naamat ja paasatamassa oli menoa ja meininkia, lasten esityksia, thaiboxingia ja hyvaa ruokaa. Olo on hieman parempi, sain vahan stydimpia laakkeita eli eikohan tassa kohta olla kunnossa.

Kai tassa pari paivaa viela rannalla menee, kun ei tota rinkkaakaan jaksa kantaa, kun jo ihan pienessa maessa hengastyy. Vaikka muut suomalaiset ja ranskalais ja aussivahvistukset on juhlineet aika rankasti, ite oon ollu oikea siveyden sipuli ja esimerkki kunnon tytosta ja mennyt aikasin nukkumaan, kun laakkeet ja sairastelu vie voimat ja estaa alkoholin kayton.

Nautikaa kylmasta, bruna alkaa hiljalleen tarttua =)

Mikali se Nicaragua-homma onnistuu, tuun kotia varmaan vahan aikasemmin eli tammikuun lopussa et saa rahaa kerattya mut nyt tuli vahan hidastusta matkaan, koska KEPA:n Suomen toimistosta kysyttiin et onko mulla apurahaa: EI OLEEE. Enka sita saa, koska kysyin sita laitokselta, mut ne annetaan vaan maisteriopiskelijoille ja vakuutin, etta yksityisilta tahoilta ja saatioilta on mahdollista kerata aika isoja summia, kun monta paikkaa painostaa. Katsellaan..