Jep. Olen maantieteilija. Tassa jonkun toisen kulkema reitti, joka ei ole ihan sama kun omani, mut tehtyani muutokset Paintilla, en saanut kuvaa enaa nakymaan. Tietotekniikan ihmelapsi ja tulevaisuuden Bill Gates. Todellakin.

southeast_asia_ref_2002%20copy.jpg

Vientianessa kay monissa paikoissa ilmi historia Ranskan vallan alaisuudessa. Hallinnollisissa rakennuksissa teksti on myos ranskaksi ja taalla on paljon sievia ranskalaistyylisia huviloita, monet kuitenkin aika huonossa kunnossa, mika on sikali saali. Naapurini Jorge lahtee tanaan Bangkokiin ja taidan viettaa illan sangyssa kirjaa lueskellen, kun loytaisin ekaks kirjakaupan. Mankell vei sen verran mukanaan et se on jo tuhottu.

Pyorittiin Jorgen kans tanaan kaupungilla ja mentiin paikalliseen kuppilaan aurinkoa karkuun. Tiskilla oli iso lapinakyva purkki taynna jotain viinaa, jossa oli 2 isoa kaarmetta sisalla. Jotenkin ne tekee viinasta parempaa ja imee paskat itseensa, vahan kuin gusanito-mato tequilapullossa. Oli pakko maistaa, vaikka ne kuristajakaarmeet allottikin. Ei kummosta, perusviinaa, jonka jalkimakuon vahan outo.