Tultiin eilen Bangkokiin Maijun ja Taon kanssa, rauha maan paalla ihmisten kesken. Aikamoinen hardelli taas on mut paikallisen kanssa asiat nakee vahan eri tavalla. Tutustuin Taon perheeseen/sukuun, oikeen mukavaa sakkia vaikka ei ymmarra mitaan. Ainoa mita osaan sanoa on

"put thai me dai kha"=en puhu thaita

"thamalai wa?"=mita vittua teet

"kon thai chai dii"=thaimaalaisilla hyva sydan jota kaytan lahinna tinkiessa

mutta on tulkki tao on aika voittamaton. Maiju ja Tao tuli etsimaan sisustusta Changin baariin ja kamppaan ja illalla mentiin kahden sedan kans syomaan PALJON. Mossoa oli niin monenlaista etta huh ja hyvaa oli. Onneksi Mexicosta tuli mukana kyky rakastaa chilia, ilman sita elama taalla ois vaikeaa muualla kuin turistipaikoissa.

Tanaan kaytiin pyorahtamassa weekend marketilla, niin paljon tavaraa etta meinasin pyortya, aikasemmin en oo sinne eksynyt. Syy Bangkokiin tuloon oli kuitenkin THAILAND BAND COMPETITION 2006, jossa Blade-nimisessa bandissa soittaa koskettimia Taon serkku. Kaytiin paivalla seuraamassa konsertti/kilpailu/fiilistelytapahtumaa Thailandia kulttuurikeskuskessa ja thaimaalaisista lahteva kirkuminen on jotain kasittamatonta!! Ja lopulta niiden bandi voitti ja 17-vuotiaista ei-viela-miehen ikaan-ehtineista laiheliineista tulee superstaroja, hurjaa!

Illalla taas koko suvun kanssa syomaan TAIVAALLISTA ruokaa, ei sita perus chicken-with-cashew-nuts vaan kaikkia ihme poperoita, herkkua! Ja Nightmarketin kautta Taon suvun Bangkokin asuntoon.

Huomenna lahden kohti etelaa uuden suunnitelman mukaan tai Laosiin, heitan noppaa. Haluaisin Similanin liveaboard-sukellussafarille, mut ilmeisesti monsuuni pukkaa sen verran vetta ja myrskya et niita ei viela tehda. Aamulla Chinatowniin ja voin siella miettia.

Pusuja.