On niin siistiia tulla aina lentokentille, kun niissa on kaikissa oma tuoksunsa. Meksikoon tullessa vastaan iskee tunkkainen suurkaupungin ja desinfiointiaineen sekamelska ja taalla Bangkokissa iskee vastaan se kuuma trooppinen seisova ilma. Bangkok on ihana ja Ekamailla seikkailtuani jo pimean tullen paatin hypata skytrainiin Siam Squarelle, koska minkaanlaista guesthousea ei loytynyt. En oo vielakaan paassy tai joutunu Khao San Roadille, mika on jotenkin kiva asia, koska paikka tuntuu luotaantyontavalta.

Tulin eilen Ko Changille bussilla ja laivalla, oli ihana nahda Maiju pitkaan aikaan (tai pitkaan ja pitkaan, onhan siita vaan joku 3 viikkoa). Sopeutuminen thaimaalaiseen oikeaan elamaan on hankalaa, ihan ymmarrettavista kulttuurillisista syista. Mietin eilen Maijun kans bucketia tyhjentaessa, miten taalla on niin erilaista kuin esimerkiksi Meksikossa, joka on loppujen lopuksi tosi lahella "etelaeurooppalaista kulttuuria" (kauhea yleistys: onks sellasta edes olemassa? Thaimaa ja idan eri meiningit on sitten vahan hankalampi juttu, josa taalla asuu.

Huomenna ois tarkoitus palvoa aurinkoa, koska taa aamu vahan venahti eilisen illan takia=) Ja viikonloppuna scubailemaan ja Tao vie meidat vesiputouksille, joissa nain sadekauden lopussa on paljon vetta. Jes! ja ens viikolla Laosiin, jonne Maiju lahtee ehka mukaan.